Ergonomiaa ja kestävyyttä

Ergotekniikka Oy Tuolitalon 24/7-työtuolit on suunniteltu kaikkein vaativimpiin kohteisiin, joissa istutaan pitkiä aikoja kerrallaan. Tuolien suunnittelussa on ergonomisten ratkaisujen lisäksi keskitytty rakenteen kestävyyteen, tuolien rungot ovat erityisen vahvoja ja vakioverhoilu on erittäin kestävä. Tuolit tarjoavat mahdollisuuden, niin rentoon hyvin taaksepäin kallistuneeseen asentoon, kuin myös ryhdikkääseen istumiseen etukallistus mekanismin ansiosta

Raskaan kaluston täydentäjäksi meillä on tarjota liikkumista, vaihtelua ja monipuolisuutta lisäämään mm. Satulatuoli sarjamme, jossa varsinkin aktiivisella mekanismilla varustetut Balance satulatuolit selkätuella tai ilman tarjoavat aktiivisuutta istumiseen.

PYYDÄ LISÄTIETOA/TARJOUS

 

Ergo 8100

Ergotekniikka Oy Tuolitalon uusin tuote 24/7 tuoliperheeseen. Ergo 8100 tarjoaa jykevimpien tuolien parhaat ominaisuudet kompaktimmassa koossa. Vakioverhoiluna kestävä ja miellyttävä plyysimäinen kangas, niskatuki aidolla nahalla verhoiltu.

 

 

 

Ergo 9000

Ergotekniikka Oy Tuolitalon 24/7-työtuoli Ergo 9000 on tuoli, joka loi valvomotuoli- käsitteen. Tuoli on suunniteltu erittäin kestäväksi ergonomisuutta unohtamatta, tuolin runko on kokonaisuudessaan terästä ja vakioverhoiluna kestävä ja miellyttävä plyysimäinen kangas, niskatuki on aidolla nahalla verhoiltu.

 

 

 

 

Ergo 9100

Asiakkaiden mukaan paras tuoli, jossa ovat koskaan istuneet. Ergo 9100 tuoli on suunniteltu erityisesti istumatyöhön valvomoissa sekä muissa kohteissa, joissa tuoli on käytössä vuorokauden ympäri vuodesta toiseen. Tämän vaativan asiakaskunnan lisäksi Ergo 9100 sopii niille jotka tekevät pitkäkestoista istumatyötä ja haluavat panostaa laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen. Vakioverhoilu musta plyysimäinen kangas ja niskatuki aito nahka.