Medical/ Ergo-5 Mini näytteenottotuoli

Ahtaisiin näytteenottotiloihin yhdessä hoitajien kanssa kehitetty mini-näytteenottotuoli, valmistettu kokonaan Euroopassa.

ergotekniikka Oy Tuolitalon pienikokoinen näytteenottotuoli ergo-5Mini (ISLA) on suunniteltu parantamaan työergonomiaa ja tarjoamaan vaihtehdon täysikokoiselle potilastuolille.

ergo-5Mini-tuoliin on sisällytetty vain oleellinen, jotta säädöt olisivat nopeasti asetettavissa ja käsituista olisi oikeasti hyötyä hoitajalle. ergo-5Mini-tuolia varten kehitetyt uudet ETS-käsituet ohjaavat työskentelyn potilaan sivulle, jolloin hoitaja pääsee lähelle tuolia oma selkä suorassa istuen. ETS-käsituet mahdollistavat myös seisovassa asennossa työskentelyn näytettä otettaessa.

Istuutumisen helpottamiseksi tuolissa on tukevat teräksiset nousukahvat, joiden vapaa väli on 570mm. Istuin on verhoiltu antibakteerisella Stamskin- keinonahalla, yksi- tai kaksivärisenä.

ergo-5Mini-tuolit toimitetaan teräksisellä laippajalustalla, jonka ansiosta potilailla on esteetön pääsy istuutumaan.

ergo-5Mini-tuolin lisävarusteena on saatavana myös Hydrolift-jalusta jalkakäyttöisellä korkeussäädöllä ja pyörimislukituksella. 

Pyydä lisätietoja / tarjous