Medical/ Toimistotuoli Activ

Activ-toimistotuoli on helppokäyttöinen ja runsain ergonomisin ominaisuuksin varusteltu. Tarkasti mietityt yksityiskohdat, tuolien muotoilu ja säätöjen selkeät symbolit tekevät Activeista monikäyttöiset tuolit ammattikäyttöön. Hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti useille eri käyttäjille. 

Istuin ja selkänoja ovat saatavina kangas- tai keinonahkaverhoilulla tai ESD- tai cleanroom verhoilulla. Tuoli toimitetaan metallisella ristikolla ja käyttötarkoitukseen sopivilla pyörillä. Käsituet ovat saatavissa lisävarusteena.

Tuolin selkänoja on säädettävissä syvyys- ja korkeussuuntaan ja sen muotoilu antaa hyvän tuen, sallien kuitenkin käsien liikkumavapauden. Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ-tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla.

Pyydä lisätietoja / tarjous