Activ Professional/ Activ 1 Korkea

Activ-tuoli on suunniteltu käyttäjän lähtökohdista myös siten, että korkeallekin tuolille on helppo nousta ja siltä laskeutuminen on vaivatonta. Korkeampaan työpisteeseen tarkoitettu Activ-tuoli toimitetaan vakiona jalkatukirenkaalla ja kitkapyörillä. Activ 1 -kokoonpanon istuin ja selkänoja ovat saatavana kangas- tai keinonahkaverhoilulla tai ESD- tai cleanroom verhoilulla.

Tuolin selkänoja on säädettävissä syvyys- ja korkeussuuntaan ja sen muotoilu antaa hyvän tuen, sallien kuitenkin käsien liikkumavapauden. Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ-tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla.

Activ-työtuoleja saa myös ESD-versiona sekä lääketeollisuuden, laboratorioiden ja muiden puhdastilojen vaatimuksia vastaavina.

Tuotteen tarkat mitat löydät mittapiirroksesta pääkuvan alta.

Istumakorkeudet

62–86 cm (työpistekorkeuksille n. 85–115 cm) 
tai

53–72 cm (työpistekorkeuksille n. 80–90 cm)

Pyydä lisätietoja / tarjous