24/7 / Ergo 9100

Suosittu valvomotuolimallimme Ergo 9100 nostaa rimaa pitkäaikaiseen istumiseen tarkoitettujen työtuolien osalta. Ergo 9100 on paitsi ergonominen ja käytännöllinen, se on myös äärimmäisen mukava istua. Tuolin uuden keinumekanismin myötä säätöjä on saatu parannettua entisestään, ja istuimen edessä oleva syvyyssuunnan säätö sekä käsitukien alla olevat säätörullat antavat käyttäjälle täydellisen ergonomian hallinnan käytön aikana.

Monipuoliset säädöt auttavat löytämään optimaalisen istumaasennon. Ilmapumpulla säädettavät ristiselän- ja kylkientuet, selkänojan kaltevuussäätö, istuimen syvyydensäätö sekä portaattomasti lukittava polvikeinumekanismi jäykkyyden säädöllä. Istuinkorkeuden lisäksi myös käsinojien kulma on säädettävissä, ja niskatuen korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi.

Ergo 9100 tuolin suunnittelussa on ergonomisten ratkaisujen lisäksi keskitytty rakenteen kestävyyteen, tuolin runko on kokonaisuudessaan metallia ja vakioverhoilu on erittäin kestävä.

Ergo-9100 tuoli on suunniteltu erityisesti istumatyöhön valvomoissa sekä muissa kohteissa, joissa tuoli on käytössä vuorokauden ympäri vuodesta toiseen. Tämän vaativan asiakaskunnan lisäksi Ergo 9000 sarjaa käyttävät ne istumatyötä tekevät, jotka haluavat panostaa laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen.

Pyydä lisätietoja / tarjous