24/7 / Balance satulatuoli

Balance-satula

Ergotekniikka Oy Tuolitalon Balance-satula on suosittu ergonominen ratkaisumme. Ainutlaatuinen, liikeherkkydeltään vaivattomasti säädettävä Balance-mekanismi kannustaa liikkeeseen jolloin keho aktivoituu ja mieli virkistyy. Aktiivinen istuminen myös vähentää selkä-, niska- ja hartiavaivoja. 

Istuimen liikeherkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla säätökehällä, joka toimii samalla korkeudensäädön vipuna. Istuin voidaan säätää herkästi liikkuvasta hyvin jäykäksi muutamalla kehän pyöräytyksellä, joten Balance sopii istuma-seisomatukena lähes kaikille.

Balance-satulan istuin on miellyttävän pehmeä ja kooltaan muita satuloita pienempi ja kapeampi. Satulan liikkeen vaikutus on huomattava lyhyelläkin istumisella ja se on siten erinomainen työkalu ryhdin sekä vireystilan ylläpitämiseen työpäivän aikana.

Balance-satula on saatavana kestävällä Trevira-kankaalla tai antibakteerisella Stamskin- keinonahalla verhoiltuna useissa värivaihtoehdoissa. Balance toimitetaan ketterällä, pieneenkin tilaan sopivalla metalliristikolla ja käyttötarkoitukseen sopivilla pyörillä. 

Istumakorkeudet

50-65 cm, 57-77 cm, 66-90 cm

Satulaistuimen mitat

leveys 36 cm, syvyys 34 cm

 
Pyydä lisätietoja / tarjous
Pyydä lisätietoja / tarjous