Balance satula selkätuella

Ergotekniikka Oy Tuolitalon uusin Balance-satula on varustettu ristiselän tuella, josta istuja saa erinomaisen tuen alaselälle ja joka ohjaa optimaaliseen istuma-asentoon. Selkätuki tuo uuden ulottuvuuden entisestään erinomaiseen ergonomiseen ratkaisuun.

Liikeherkkydeltään säädettävä Balance- mekanismi kannustaa käyttämään syviä lihaksia selässä, vatsassa ja lantiopohjassa istumisen aikana. Istuimen liikeherkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla säätökehällä, joka toimii samalla korkeudensäädön vipuna.

Selkätuki voidaan säätää syvyyssuunnassa helposti tuolin mukana toimitettavalla työkalulla sekunneissa sopivaksi.

Balance-satulan istuin on miellyttävän pehmeä ja käyttäjien toiveiden pohjalta teimme siitä kooltaan muita satuloita pienemmän ja kapeamman. Balance- satulan vaikutus lihaksiin on huomattava lyhyelläkin istumisella ja se on siten erinomainen työkalu ryhdin sekä vireystilan ylläpitämiseen työpäivän aikana.

Balance-satula on saatavana yksi- tai kaksivärisenä, verhoiluna kestävä Trevira CS - kangas tai antibakteerinen Stamskin- keinonahka. Balance toimitetaan ketterällä, pieneenkin tilaan sopivalla metalliristikolla ja kevytkitkapyörillä. 

Istumakorkeudet:

50-65 cm matala, 57-77 cm vakio, 66-90 cm korkea

Pyydä lisätietoja / tarjous