Ergotekniikka Oy Tuolitalon näytteenottotuolisarja ergo-5 on suunniteltu sekä hoitohenkilökunnan toiminnan helpottamista ja työergonomian parantamista että potilaan vaivatonta asiointia varten.

 

PYYDÄ LISÄTIETOA/TARJOUS

 

Ergo 5 Mini näytteenottotuoli

Uusi mini-näytteenottotuolimme ergo-5Mini (ISLA) on suunniteltu yhdessä näytteenottajien kanssa potilastuoliksi kaikkein pienimpiinkin näytteenottotiloihin. Minituolia varten kehitetyt uudenlaiset käsituet auttavat näytteenottajaa asemoimaan potilaan käsivarren optimaaliseen asentoon nopeasti muutamalla kädenliikkeellä. ergo-5Mini on kehitetty suomalaisiin tarpeisiin yhdessä suomalaisten näytteenottajien ja työhyvinvoinnin ammattilaisten kanssa tuomaan työergonomiaa ja sujuvuutta näytteenottotyöhön.

 

 

 

Ergo 5 näytteenottotuoli

IErgo-5 näytteenottotuoliin on sisällytetty lukuisia uusia ominaisuuksia hoitohenkilökunnalta saamamme palautteen pohjalta, kuten selkänojan kääntyminen lähes kokonaan lepoasentoon sekä istuimen korkeuden säätäminen ja pyörimisen lukitseminen jalkaa käyttämällä.

Näytteenottotuoli ergo-5 mahdollistaa verinäytteen ottamisen tuolin sivulta, jolloin hoitaja ylettyy potilaan käsivarteen joutumatta selkää rasittavaan etukumaraan asentoon. Potilaan vaivatonta istuutumista ja nousemista varten ergo-5 näytteenottotuolissa on vakiovarusteena erilliset, näkyvästi merkityt nousutuet.

 

Kaikkiin näytteenottotuoleihin on saatavissa uudet erittäin helposti säädettävät ETS-käsituet

Vakioverhoiluna musta keinonahka, muut värit tilauksesta.