Activ professional työtuolitActiv-työtuolit ovat helppokäyttöisiä ja runsain ergonomisin ominaisuuksin varusteltu. Tarkasti mietityt yksityiskohdat, tuolien muotoilu ja säätöjen selkeät symbolit tekevät Activeista monikäyttöiset tuolit ammattikäyttöön. Hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti useille eri käyttäjille.Katso tuotteita Support seisoma-istumatuet

Ergo Support -istuma-seisomatuet tarjoavat lähes rajattomasti säädettävät istuin- ja selkänojakulmat ja laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa tuolien mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin. Ergo Support-istuma-seisomatukien monipuolisuus tekee niistä optimaalisen valinnan useille eri käyttäjille ja lukuisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Ergo Support istuma-seisomatuet on suunniteltu vastaamaan hyvin erilaisiin tarpeisiin ja ne sopivat myös henkilöille, jotka työskentelevät korkeilla työpisteillä tai jotka vaihtelevat asentoa istuvasta seisovaan. Kaikki säätölaitteet on sijoitettu oikealle sivulle käytön helpottamiseksi.

Katso tuotteita
24/7 valvomon työtuolit

Ergotekniikka Oy Tuolitalon 24/7-työtuolit on suunniteltu kaikkein vaativimpiin kohteisiin, joissa tuolit ovat käytössä läpi vuorokauden, vuosi toisensa perään. Valvomotuoli-käsitteen Suomessa luonut Ergo 9000 on mallistomme perinteinen lippulaiva, joka on saanut arvoisensa haastajan Ergo 9100-mallista. Uusin tuolimme 24/7 perheeseen on ergo 8100, tuoli joka tarjoaa isompien valvomotuoliemme parhaat ominaisuudet kompaktimmassa koossa.

Raskaan kaluston täydentäjäksi meillä on tarjota liikkumista, vaihtelua ja monipuolisuutta lisäämään mm. Satulatuoli sarjamme, jossa varsinkin aktiivisella mekanismilla varustetut Balance satulatuolit selkätuella tai ilman tarjoavat aktiivisuutta istumiseen.

Katso tuotteita